„Gruzínské chutě aneb Pečeme CHAČAPURI“ mělo velký úspěch


„Gruzínské chutě aneb Pečeme CHAČAPURI“ mělo velký úspěch
Ve středu 16 září 2020 se konalo komunitní stolování pro veřejnost od 18:00 až do pozdních 21:30 hodin, s neziskovou organizací In – Báze. 
Účastníci aktivity si mohli vyzkoušet, jak se dělá Chačapuri s ořechovou omáčkou Baže, seznámili se s tradicemi a zajímavostmi země Gruzie, sdíleli své zkušeností s vařením tradičních pokrmů, spojenou se svými osobními příběhy. 
Aktivita je pořádána v rámci projektu Žijeme na čtyřce společně 2020 na podporu integrace cizinců, který je spolufinancován Ministerstvem vnitra ČR.

Ve středu 16 září 2020 se konalo komunitní stolování pro veřejnost od 18:00 až do pozdních 21:30 hodin, s neziskovou organizací In – Báze.

Účastníci aktivity si mohli vyzkoušet, jak se dělá Chačapuri s ořechovou omáčkou Baže, seznámili se s tradicemi a zajímavostmi země Gruzie, sdíleli své zkušeností s vařením tradičních pokrmů, spojenou se svými osobními příběhy.

Aktivita je pořádána v rámci projektu Žijeme na čtyřce společně 2020 na podporu integrace cizinců, který je spolufinancován Ministerstvem vnitra ČR.

„Gruzínské chutě aneb Pečeme CHAČAPURI“ mělo velký úspěch
Ve středu 16 září 2020 se konalo komunitní stolování pro veřejnost od 18:00 až do pozdních 21:30 hodin, s neziskovou organizací In – Báze. 
Účastníci aktivity si mohli vyzkoušet, jak se dělá Chačapuri s ořechovou omáčkou Baže, seznámili se s tradicemi a zajímavostmi země Gruzie, sdíleli své zkušeností s vařením tradičních pokrmů, spojenou se svými osobními příběhy. 
Aktivita je pořádána v rámci projektu Žijeme na čtyřce společně 2020 na podporu integrace cizinců, který je spolufinancován Ministerstvem vnitra ČR.
„Gruzínské chutě aneb Pečeme CHAČAPURI“ mělo velký úspěch
Ve středu 16 září 2020 se konalo komunitní stolování pro veřejnost od 18:00 až do pozdních 21:30 hodin, s neziskovou organizací In – Báze. 
Účastníci aktivity si mohli vyzkoušet, jak se dělá Chačapuri s ořechovou omáčkou Baže, seznámili se s tradicemi a zajímavostmi země Gruzie, sdíleli své zkušeností s vařením tradičních pokrmů, spojenou se svými osobními příběhy. 
Aktivita je pořádána v rámci projektu Žijeme na čtyřce společně 2020 na podporu integrace cizinců, který je spolufinancován Ministerstvem vnitra ČR.
„Gruzínské chutě aneb Pečeme CHAČAPURI“ mělo velký úspěch
Ve středu 16 září 2020 se konalo komunitní stolování pro veřejnost od 18:00 až do pozdních 21:30 hodin, s neziskovou organizací In – Báze. 
Účastníci aktivity si mohli vyzkoušet, jak se dělá Chačapuri s ořechovou omáčkou Baže, seznámili se s tradicemi a zajímavostmi země Gruzie, sdíleli své zkušeností s vařením tradičních pokrmů, spojenou se svými osobními příběhy. 
Aktivita je pořádána v rámci projektu Žijeme na čtyřce společně 2020 na podporu integrace cizinců, který je spolufinancován Ministerstvem vnitra ČR.
„Gruzínské chutě aneb Pečeme CHAČAPURI“ mělo velký úspěch
Ve středu 16 září 2020 se konalo komunitní stolování pro veřejnost od 18:00 až do pozdních 21:30 hodin, s neziskovou organizací In – Báze. 
Účastníci aktivity si mohli vyzkoušet, jak se dělá Chačapuri s ořechovou omáčkou Baže, seznámili se s tradicemi a zajímavostmi země Gruzie, sdíleli své zkušeností s vařením tradičních pokrmů, spojenou se svými osobními příběhy. 
Aktivita je pořádána v rámci projektu Žijeme na čtyřce společně 2020 na podporu integrace cizinců, který je spolufinancován Ministerstvem vnitra ČR.



Aktualizováno: 27.09.2020 – Vít Drbal
Vytisknout