1. Kuřecí plátek se šípkovo-brusinkovou omáčkou a šípkovou rýží
| RECEPT
|
2.Králík pečený s dýní a rozmarýnem, šťouchané brambory s mladou cibulkou, salát z červené řepy
| RECEPT
|
3. Cuketová sekaná, vařené brambory
| RECEPT
|
4. Vepřové maso se švestkovou omáčkou, bramborovo-mrkvové pyré
| RECEPT
|
5. Lodičky strýčka Podzimu, salátek Červené Karkulky
| RECEPT
|
6. Bramborová roláda plněná uzeným masem, červené zelí, restovaná cibulka
| RECEPT
|
7. Plněná cuketa kuřecím masem, šťouchané brambory
| RECEPT
|
8. Krůtí plátek na zázvoru, dýňová kaše, salát z červené řepy
| RECEPT
|
9. Květákové kari s kokosovým mlékem
| RECEPT
|
10. Bramborové šišky se švestkovou omáčkou sypané máslovou strouhankou
| RECEPT
|
11. Švestkáče
| RECEPT
|
12. Dýňové nočky s hruškovým přelivem
| RECEPT
|
13. Bramborové knedlíky plněné švestkami, sypané mákem
| RECEPT
|